Laundry

Kära läsare.
Jag ska nu gladeligen informera er om att jag ska tvätta all min smutstvätt, och sedan försöka knöka ner hela garderoben i ryggsäcken.
Vi får se om jag lyckas.
/Alice

Kommentarer
Postat av: Marie

Jätteduktigt! Verkligen…

2008-06-12 @ 19:27:06
Postat av: Magnus

Alice. Det är mycket att tänka på när man packar inför sin resa. En bra packning bidrar till att göra ditt äventyr till en upplevelse för livet, medan en dålig packning kan förstöra vilken resa som helst.



Jag skulle vilja dela in packandet i två steg. Val av väska, samt själva packandet.



Ska du ofta själv bära ditt bagage långa sträckor? Då bör du ha med dig en ryggsäck. Den ska vara bekväm att bära och den ska hålla bra. Det är förunderligt hur billiga ryggsäckar kan gå sönder snabbt.

En hård resväska, å andra sidan, bevarar pressvecken och skyddar dina saker bättre än en mjuk. Och tänk på alla souvenirerna du kommer att köpa! Men hårda väskor kan vara tunga. Skaffa en lätt och stadig väska.



Vad gäller själva packningen tar man ofta med sig onödigt mycket, speciellt om man inte har möjlighet att ha med sig bärare. Förmodligen kommer du att shoppa mer än du planerat och det känns hemskt att behöva begränsa sin impulser på grund av platsbrist. Tänk även på att välja kläder som är lätta att tvätta och torka.

Själv använder jag mig av en princip som många med mig har funnit vara praktisk och lättgenomförlig. Man packar kläder som man tröttnat på och slänger dem helt enkelt när de blir smutsiga. Eftersom en stor del av nöjet med att resa är att shoppa, fyller man sedan på packningen med nya fräscha fynd allt efter resans gång.

Hoppas detta gav dig några användbara tankar i ditt packande. Och tänk på att en bra packning är bästa huvudkudden.

2008-06-12 @ 21:11:51
Postat av: Ph

Darling,

det är onödigt att packa garderoben. Det finns garderober på de allra flesta hotellen.

Puss Ph

2008-06-13 @ 02:18:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0